Esittely

Rannakivi majatalo on rakennettu 2008. Siinä on neljä kerrosta missä 9 sänkyä. Makuhuoneissa parisängyt ja alimmassa kerroksessa normaali sängyt. Ylimmän kerroksen olohuoneesta ja terasseista on merinäkymät. Suuressa olohuoneessa on tv ja stereot. Talossa uusi keittiö koneineen ja arvikkeineen; jääkaappipakastinlokerolla, uusi liesi uuniilla, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone etc. Huomioitavaa on että kaikki keittiöpannut, astiat, pyhkeet ja sänkyvaatteet löytyvät. Wc:ssä uusi pesukone. Myös lasten/vauvan sänky ja syöttötuoli..

Majatalossa on kaksi wc:tä,sauna ja suihkuhuone. Ulkona on illanviettopaikat sekä alhaalla pihalla että yläkerran terasseilla.Pihalla myös grilli ja istumapaikat.

Rannakiven majatalossa on oma biljardihuone!

Piljardisaal

Tasaisella tontilla voit pelata erilaisia pelejä, ottaa aurinkoa aurinkotuoleissa tai säilyttää esim, surffilautoja etc.

Tontilla hyvät pysäköinti tilat. Vaikka Rannakivi sijaitsee rauhallisella alueella se on vain kivenheiton päässä Kärdlan keskustasta. Kaupat ja ravintolat lähellä.